Bransjeløsninger for timeregistrering

Vi har levert løsninger for timeregistrering i over 
100 år. Velg din bransje for mer informasjon.
Astrow Web er skybasert timeregistrering som betyr at du betaler kun pr. aktive ansatte pr.mnd + tilleggsmoduler etter bruk og behov.
Les mer
Med vår prosjektregistrering kan du definere inntil 5 nivåer for ulike prosjekter/aktiviteter. Gode rapportmuligheter og kan kombineres sammen med vår timeregistrering.
Les mer

Besøksregistrering

Besøksregistreringen kan benyttes via eget nettbrett eller i kombinasjon med stemplingsur.  Ha kontroll på besøkende. Kan integreres med vår evakueringsmodul.
Les mer
Covid-19

Oppmøteregistrering

Har du gjester eller besøkende til ditt arrangement/bedrift, er du påkrevd å registrere oppmøte. Vår løsning gjør dette enkelt og smidig med QR koder.
Les mer
Covid-19

Tilstedemonitor

Denne modulen gir en “real-time” oversikt over antall personer som er tilstedet i en bedrift. Plasser i bedriften kan “reserveres” for planlegging og god organisering i forkant.
Les mer
Covid-19

Astrow safety

Her har vi samlet alle løsninger tilpasset Covid-19, smittervernstiltak og sikkerhet i en pakke. Inkluderer evakuering, besøksregistrering og tilstedemonitor.
Les mer

Tilbakemeldinger fra kunder som har fått en enklere hverdag

"Under oppstart hjalp Time Recorder sin konsulent oss med å definere godt regelverk, en løsning tilpasset oss, og masse god informasjon basert på deres lange erfaring. Dette har gjort produktet godt fra starten av."


Svein B.
Unikom
"Vi bruker Time Recorder kun til timeregistrering, og systemet fungerer som ønsket, og er til stor hjelp for oss. Systemet fungerer bra, og er enkelt å bruke til vårt behov.
Bjørn Terje 
Salatmesteren
"Stadig får vi tilbakemeldinger om hvor enkelt det er å manøvrere i systemet.I tillegg opplever jeg en utrolig god oppfølging og support fra Time Recorder – effektivitet og kvalitet er nøkkelord jeg sitter igjen med."


Heidi
Meråker kjøtt
Se flere tilbakemeldinger 

Spør oss om råd

KONTAKT OSS
Vi er klare for å hjelpe deg med å velge riktig løsning.

Kontakt oss

Martin Linges vei 25, 1364 Fornebu

Bestill en demo

Legg inn ønsket dato og tidspunkt for demo


Martin Linges vei 25, 1364 Fornebu
phone-handsetchevron-downarrow-right