Skybasert timeregistreringTilpasset alle bransjer

Løsningen er modulbasert (SaaS) med integrert APP og kommer med hele 12 menyspråk.
Med vår timeregistrering får du et intuitivt grensesnitt som er enkelt i bruk for alle.
Høyre klikk meny for rask tilgang til operasjoner.
Summering av timer, overtid, tidskontoer og annen data basert på valgt periode.
Tilpass informasjon som vises i hver celle.
Bytt mellom ulike forhåndsdefinerte visninger, eksporter til Excel, kjør rapporter, zoom, endre farger for celler + m.m.

Funksjoner vi er super stolte av

Vi har jobbet med timeregistrering i over 100 år og vi vet hva som fungerer. Total pakken med vår løsning gir deg en kostnadseffektiv hverdag med riktig lønnsutbetaling hver gang!
Støtte for 12 ulike språk
Bla. norsk, engelsk, polsk, spansk, tysk, fransk, russisk
Ingen skjulte kostnader
Betal for det du faktisk benytter. Enkelt å vedlikeholde.
API integrasjoner
Støtte for API integrasjoner og import/eksport av data.
Ansattportal
Enkel selvbetjeningsportal via web eller app.
Færre klikk pr. operasjon
Maks 3-5 klikk pr. operasjon, raske og smarte snarveier.
Varslingssenter
AML varslinger, bursdager og påminnelser for godkjenninger.
Lederportal
Oversiktelig lederportal via web eller app.
Lønn og fravær
Kompatibel med alle de vanligste lønnssystemene.
Stedfortreder
På ferie? Legg inn stedfortreder i ditt fravær som leder.
Optimalisert for hastighet
Superrask registrering direkte i nettleser eller via app.
Automatiske oppdateringer
Alle versjonsoppdateringer er inkludert i prisen.
Vaktplanlegging
Definer vakter og send ut varslinger til ansatte.
2-faktor autorisering
Aktiver 2-faktor autorisering for ekstra sikkerhet.
Avdelingsregistrering
Fordel timer/avlønning mellom ulike avdelinger.
Astrow app
Mobil app for enkel tilgang både for ansatte og ledere.

Kunder som sparer tid og penger

"Time Recorder har gjort en profesjonell og god jobb helt fra vår oppstart i ny database. Vår konsulent har hjulpet oss med å effektiviserer våre prosesser, og satt opp gode løsninger i systemet tilpasset vår bedrift. Vi har mange ulike skift og arbeidsordninger i bedriften som systemet ivaretar godt.

Systemet er hele veien under utvikling og tilpasser seg behov som vi som kunder har. Systemet fungerer godt også for den ansatte for å få oversikt over sitt timekort og fravær via en app.

Vi opplever at den ansatte har bedre kontroll over timene og følger opp jevnlig, dette gjør at oppfølgingsarbeidet til lederne blir betraktelig mye lettere."
«Astrow har gjort at vi har fått kontroll på planlegging av bemanning, registrering av timer og overtid ihht lovverket. Det fins utallige muligheter til å tilpasse turnuser og timeplaner slik at det passer alle de ulike måtene vi jobber på. Timerecorder har veldig kompetente medarbeidere, gode kurs for oss som administratorer og ledere, og vi får rask hjelp på support av veldig serviceinnstilte medarbeidere»
"Vi fikk med Astrow Cloud et bra system og bra oppfølging i oppstarten. Under oppstart hjalp Time Recorder sin konsulent oss med å definere godt regelverk, en løsning tilpasset oss, og masse god informasjon basert på deres lange erfaring. Dette har gjort produktet godt fra starten av.

Med Astrow Web sin ansattportal har de ansatte blitt mye mer beviste på sin tilstedeværelse. De har tilgang til sitt eget timekort, og sine egne avvik. Dette letter arbeidet for våre ledere. De ansatte har også full oversikt over timebank, feriesaldo, og kan forespørre fremtidige fravær/ferie direkte i Astrow Web.
Vi benytter også mobil løsning fra Time Recorder. Dette ivaretar, og inkluderer våre eksterne arbeidere, i en løsning. Dette gjør løsningen komplett, og alle får mulighet til å benytte seg av Astrow Web. De ansatte er også veldig tilfreds med å få registrert sin faktiske tid."
"Dagens samfunn forventer at rutiner kan utføres raskt og enkelt. Med stemplingssystemet Astrow Web kan ansattes timekort, henvendelser og ønsker lett ivaretas med minimalt bruk av tid. For Meråker Kjøtt tok det relativt lang tid og overbevise ansatte om at de nye stemplingsrutinene fungerer bedre enn de gamle… Det er vel gjerne slik… 

Nå er imidlertid samtlige ansatte aktive brukere av Astrow Web. De erfarer verdien av å holde seg ajour til enhver tid. Stadig får vi tilbakemeldinger om hvor enkelt det er å manøvrere i systemet, om man setter av litt tid til opplæring. For meg, som administrator, er tidsbruken avgjørende. Astrow Web medfører at jeg i bedriften kan ha andre roller og arbeidsoppgaver, uten at det går utover kvaliteten på jobben med tidsregistrering. I tillegg opplever jeg en utrolig god oppfølging og support fra Time Recorder – effektivitet og kvalitet er nøkkelord jeg sitter igjen med."
"Når Uni-K as skulle innføre elektronisk timeregistrering var vi i kontakt med flere leverandører.
Etter noen kartleggings samtaler fant vi ut at Time Recorder var det systemet som passet best til våre behov.
Vi ser i ettertid at det er flere utfordringer vi ikke hadde tenkt på, og kontaktpersonen hos Time Recorder har gitt raske og gode forklaringer på hvordan vi løser det."
Se flere referanser

Spar tid og penger du også

Kontakt vår rådgiver Morten. Han elsker jobben sin, er en god lytter og god på å tilpasse løsninger. Ring og få hjelp med din situasjon i dag eller book en helt uforpliktende 15 minutters demo. Det er det verdt!

Få et helt uforpliktende tilbud

Fullfør spørsmålene nedenfor så får du et tilbud tilsendt pr. e-post
Til toppen

Hvem er vi?

Med over 100 års erfaring har Time Recorder levert kvalitetsløsninger for timeregistrering til både privat og offentlig sektor siden 1914. Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende samtale.

Kopibeskyttet 2021 - Time Recorder Co. AS - NO 916761988 MVA
homeapartmentpencildroplighterstarenvelopeenterexituserusersphone-handsetphonecalendar-fullscreentabletchart-barsdinnerclockmenulistarrow-uparrow-rightquestion-circle

Kundeservice

Våre åpningstider er 08:00-16:00 (Mandag-fredag)

Kontakt oss

Hei og velkommen til Time Recorder 👋
Kontakt oss på telefon, e-post eller kontaktskjema nedenfor hvis du lurer på noe angående våre produkter 👇
Kontakt oss via
chat Kontakt oss
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram