Stemplingsur, Prosjektregistrering
Martin Linges vei 25,
1364 Fornebu
22 66 05 10

Bransjeløsninger

Vi har levert løsninger for timeregistrering i over 100 år. Velg din bransje nedenfor:

Våre løsninger

NOEN UTVALGTE REFERANSER

"Vi ser i ettertid at det er flere utfordringer vi ikke hadde tenkt på, og kontaktpersonen hos Time Recorder har gitt raske og gode forklaringer på hvordan vi løser det."

RUNE T.

"Vi bruker Time Recorder kun til timeregistrering, og systemet fungerer som ønsket, og er til stor hjelp for oss. Systemet fungerer bra, og er enkelt å bruke til vårt behov.

BJØRN-TERJE

"Ved alle anledninger for behov for support har Time Recorder respondert raskt og løst sakene våre tilfredsstillende."

MARCUS

"Vi har fått bedre kontroll på lønnskostnadene etter at vi byttet til Astrow Web og Time Recorder. Det er ingen tvil om at vi har tjent inn leiekostnaden per måned – dette er en svært kostnadseffektiv løsning for oss."

GRO

"Stadig får vi tilbakemeldinger om hvor enkelt det er å manøvrere i systemet.I tillegg opplever jeg en utrolig god oppfølging og support fra Time Recorder – effektivitet og kvalitet er nøkkelord jeg sitter igjen med."

HEIDI

"Terminalen og mobilstempling fra Time Recorder har vært til stor nytte – vi har fått et korrekt, intuitivt og helhetlig system.  Vi har videre gjort oss den erfaringen at lønnskostnadene er betraktelig redusert."

GØRAN

SISTE BLOGGINNLEGG

KOM I GANG

Få en enklere hverdag.

KONTAKT OSS
© Copyright 2020 - Time Recorder Co. AS- All Rights Reserved
envelopephone-handsetmap-markermenuarrow-down-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram