Stemplingsur, Prosjektregistrering
Martin Linges vei 25,
1364 Fornebu
22 66 05 10

18. desember 2019

BRANSJETILPASSET LØSNING? Eller bare rett og slett timefangst?

Som leverandør av timesystem i dag, må man tilpasse seg mange eventualiteter. Men når man har mange års erfaring 
som leverandør, får man også systemer som er velutviklet og tilpasset godt enkelte bransjer.
 
Å være en del av en bransjeløsning er det samme som å få løsningen som man ønsker til en bedre pris og på kortere tid.
 
Hvorfor bransje-løsning? -> Å velge en bransje-løsning vil ikke bare forenkle det å implementere løsningen hos kunden. 
Det vil også gi en stor besparelse.
 
Alle som leverer system i dag, har ofte en bransje de lykkes godt i. Og i de tilfeller er det virkelig lurt å se etter en slik løsning. 
En slik bransje-løsning skal ikke tvinges inn i bedriften, men tilpasses en dog. Det vil alltid være enkelte tilpasninger som må til, selv om man har en tilhørighet til bransjen.
 
Dette kan være basert på hvor bedriften er lokalisert i landet. Det kan være basert på antall ansatte. Og også type bedrift. Alle
disse, og også «gamle avtaler» er viktig å få med seg og tilpasses i et system.
 
 
Ikke bare programvare -> Når vi leverer bransje-løsning gir det oss også muligheten til å opparbeide god kompetanse innenfor akkurat denne bransjen. Både konsulent, selger og support er godt kjent med «hva som er vanlig», og gir gode råd og tips til hvordan bedriften best kan få godt utbytte av løsningen. Ikke noe er verre enn når man forsøker å fortelle om sin bransje, og selger/konsulent inne vet hvordan det fungerer.
 
 
Utvikling –> Med bransje-løsning bør, og skal også leverandør jobbe med videreutvikling av funksjoner og eventuelle tilpasninger i forhold til nye regler o.l. som kan komme. Å være en del av en slik bransje-løsning kan med andre ord bety at du får/har en betydelig rolle i programvarens utvikling til ditt og kundens beste.

 

KONTAKT OSS
© Copyright 2020 - Time Recorder Co. AS- All Rights Reserved
envelopephone-handsetmap-markermenuarrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram