Stemplingsur, Prosjektregistrering
Martin Linges vei 25,
1364 Fornebu
22 66 05 10

18. desember 2019

Skyløsning - Få programvaren og bruk den der du er, fra første dag.

Få programvaren og bruk den der du er, fra første dag med vår skyløsning.

Ikke mange år tilbake (4-5år) så var skepsisen også stor blant Norske bedrifter om å flytte data ut i skya. Denne skepsisen hang sammen med flere ting som ukjente problemstillinger, sikkerhet, eierskap osv. I dag er Norge helt i toppen hva gjelder å bruke systemer «ute». Det krever også gode løsninger.

I de siste årene, og spesielt siste 2-3 årene har dette eksplodert hvis man ser forholdet om at kunden ønsket seg løsning lokalt hos seg, kontra hos en sky-leverandør.

Programvaren over på sky -> Hvis man ser på timeregistrering, og leverandører av slike systemer de siste 10 årene så kan man trygt si at 60% har falt bort/ikke henger med, og ca 30% nye aktører har kommet «inn». Alt fordi markedet har endret seg så raskt.

De som ikke så dette komme, eller ikke hadde kapital eller kompetanse nok til å endre seg, måtte også se andre aktører rykke ifra, og nye som tok deres plass.

Det skulle endres på måten salg ble gjort. Kanskje skulle en god selger over mange år plutselig endre seg å selge løsningen annerledes. Man skulle ha utviklere som måtte se på ombygging av programvaren slik at den kunne tilpasses for nettlesere og annen navigering enn man er vant med i ett Windows program. Leverandøren kunne også klare seg med færre konsulenter/support brukere, som igjen gjorde at man kunne få programvaren billigere.

Hvordan skal det fungere med skyløsning? -> Som nevnt kort i andre innlegg på bloggen hos oss, er det en vesentlig forskjell på det å ha Web grensesnitt og/eller deler av løsningen/funksjonene tilgjengelig fra en skyløsning. Også når det gjelder oppgradering og supporten av løsningen er det en vesentlig forskjell.

Å se helheten i hva som leveres i skyløsning, av det man trenger og for hvordan det leveres er viktigere enn noen gang når man skal flytte data ut i skya.

skyløsning timeregistrering

Det at leverandøren har rask tilgang til løsning. Har alle kundene på samme versjon/plattform, gjør at du alltid skal ha nyeste og beste versjon tilgjengelig, som en del av avtalen din.

Å velge og betale kun for det du bruker av funksjonalitet, gir deg forutsigbarhet i kostnader og funksjonalitet når du trenger det. Som også er mye av årsaken til at man bør vurdere sky-løsning.

Moduler og annen funksjonalitet -> Som at selve løsningen er tilgjengelig fra skya, er det vel så viktig at alle andre moduler og ev terminaler o.l. også fungerer på samme måte. Det å ha enkelte elementer lokalt hos seg, mens andre deler er hos leverandøren gjør at man ikke får helheten ut av løsningen som man bør forvente.

Sikkerhet -> datasikkerhet, og ikke minst data som lagres er mer viktig enn noen gang. Etter GDPR sin inntreden, har det blitt lettere for seriøse aktører å få tilgang til marked man kanskje mistet før, pga useriøse aktører, eller de som ikke helt så viktigheten av dette. En ISO sertifisert databehandler og en leverandør som har de riktige verktøy for å drifte din løsning er mer viktig enn noen gang.

Det er bare å kontakte oss komme seg i skya, om du finner disse punktene viktig for din bedrift.

KONTAKT OSS
© Copyright 2020 - Time Recorder Co. AS- All Rights Reserved
envelopephone-handsetmap-markermenuarrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram