et eventyr i over 100 år

Historien vår

Fra oppstarten vår i 1914 frem til i dag, så har vi opplevd både oppturer og nedturer som veldig mange andre. I over 100 år har vi levert kvalitetsprodukter innenfor timeregistrering, alt fra hullkort til skyløsninger og det akter vi å fortsette med i 100 år til.
se tidslinje

Vår historie

Tidslinje

Utvalgte begivenheter

FIRMA ETABLERT

7.juli 1914
Selskapet forhandlet frem Norges agentur på stemplingsur og kontrollur fra Cincinnati Time Recorder, Ohio, USA. Firmaets ledelse besto av Haakon Findal, Sverre A. Beck og Sverre Eckblad.

KRIGSPERIODEN

1940-1945
Under krigen 1940 – 1945 har selskapet i tillegg til salg av kontrollur og stemplingsur også agentur og salg av strikkemaskiner.

Time Recorder Co AS har siden starten i 1914 etablert seg som en ledende leverandør av tidskontrollutstyr i Norge i skarp konkurranse med IBM og svenske L. M. Ericsson.

AGENTURENE OG ENEFORHANDLER

1950-1960
I løpet av 1950 årene får Time Recorder Co AS agenturene og eneforhandler ansvaret for tyske Benzing Kontrollurfabrik og svenske Westerstrand Urfabrik AB i Norge.

TIMERECORDER CO. AS OG AMANO.

1982
Time Recorder Co AS får iløpet av 1982 etablert agentur og forhandlerrett for japanske Amano Electronic i Norge. Amano var på det tidspunktet en av verdens ledende produsenter av stemplingsur.

FØRSTE PC-BASERTE TIDSREGISTRERINGPROGRAM.

1988
I løpet av 1988 utvikler Time Recorder Co AS sitt aller første PC-baserte tidsregistreringsprogram tilpasset til registreringsterminaler levert av tyske Benzing. Produktet får merkenavnet TPS som står for tids- og produksjonsstyring.

TIME RECORDER PÅBEGYNNER UTVIKLING AV WINTID TIDSREGISTRERINGSYSTEM i 1996.

1996
Skal bli etterfølger til TPS.

TIME RECORDER CO. AS TAR UT HELE SIN DATAVIRKSOMHET I EGET HELEIET DATTERSELSKAP.

1998
Selskapets navn blir Time Recorder Data AS (TRD). Alle programvarerettigheter til TPS og WinTid, utviklingsavdelingen, support samt salgsavdelingen for TPS og WinTid overføres og inngår i det nye selskapet.
I tillegg blir samtlige dedikerte systemkunder overført til TRD.

I OKTOBER 1999 SELGER TERJE HAANES 100% AV AKSJENE I DATTERSELSKAPET TIME RECORDER DATA AS TIL SVENSKEIDE TurnIT AB.

1999
Time Recorder Co AS, som fortsatt er eiet 100% av Terje Haanes, viderefører og spesialiserer sin virksomhet ytterligere innen markedsføring, salg, distribusjon og service av avanserte ursystemer og scoreboard/sportstavler samt stemplingsur og tidsregistrerings systemer.

ASTROW TIMEREGISTRERING

2001
Time Recorder Co. AS introduserer windows versjonen av tidregistreringssystemet "Astrow" i det norske markedet.

TIME RECORDER LANSERER FØRSTE WEB VERSJON AV ASTROW.

2005
Applikasjonen heter nå "ASTROW WEB".

TIME RECORDER FEIRER 100 ÅR I TIDENS TJENESTE, OG LANSERER ASTROW WEB SOM EN 100% SKYBASERT TJENESTE MED BRANSJETILPASSEDE LØSNINGER.

2014
Bransjeløsninger innenfor industri/produksjon, kontor, tiltak og café/restaurant.

Historiske bilder

Kontakt oss

Martin Linges vei 25, 1364 Fornebu

Bestill en demo

Legg inn ønsket dato og tidspunkt for demo


Martin Linges vei 25, 1364 Fornebu
apartmentchevron-down