Som kjent så fases H&L ut den 31. desember 2022. Som Visma Partner, har vi integrasjon mot Visma Payroll.net. Ta kontakt for å vite mer!

Om oss

Vi kjenner vår plass og innrømmer straks at vi ikke har æren for de stolte, norske industribedrifter – og eventyr – som har blitt skapt siden 1914. Noen har kommet og gått, andre består den dag i dag.

Vårt bidrag har hele tiden vært i tiden, hjelpe bedrifter og ansatte med korrekt beregnet arbeidstid og fravær.

Vi aner ikke hvor mange arbeidstimer vi til sammen har registrert i løpet av alle disse årene. Hvis vi som it-bedrift hadde brukt tid på å se bakover ville vi selv risikert å bli et avsluttet kapittel i denne historien. I stedet jobber vi som vi alltid har gjort, med å utvikle bedre løsninger og å være i forkant av nyttige nyheter.

For å være konkret, så har vi fokus på å levere løsninger som er tidsbesparende og – ikke minst – enkle å bruke for ansatte og ledere i ulike bransjer. Med løsninger fra oss kan vi love reell forenkling av rutiner, at du sparer tid og at du raskt får den støtte og support du trenger.

For det er det med oss – vi tar tiden.

Og vi vokser fortsatt...

Vi har nå registert over 20000 brukere av våre løsninger og flere kommer til hver dag. Vi er stolte av å kunne levere driftsikre, smarte og gode løsninger til alle bransjer i Norge.

20000+

Ansatte som benytter våre løsninger.

800+

Kunder som benytter våre løsninger.

Et tilbakeblikk i historien

Firma etablert
Selskapet forhandlet frem Norges agentur på stemplingsur og kontrollur fra Cincinnati Time Recorder, Ohio, USA. Firmaets ledelse besto av Haakon Findal, Sverre A. Beck og Sverre Eckblad.
1914
Krigsperioden
Under krigen 1940 – 1945 har selskapet i tillegg til salg av kontrollur og stemplingsur også agentur og salg av strikkemaskiner.

Time Recorder Co AS har siden starten i 1914 etablert seg som en ledende leverandør av tidskontrollutstyr i Norge i skarp konkurranse med IBM og svenske L. M. Ericsson.
1940-45
Agenturene og eneforhandler
I løpet av 1950 årene får Time Recorder Co AS agenturene og eneforhandler ansvaret for tyske Benzing Kontrollurfabrik og svenske Westerstrand Urfabrik AB i Norge.
1950-60
Time Recorder Co. AS og Amano
Time Recorder Co AS får iløpet av 1982 etablert agentur og forhandlerrett for japanske Amano Electronic i Norge. Amano var på det tidspunktet en av verdens ledende produsenter av stemplingsur.
1982
Første PC-baserte tidsregistreringsprogram.
I løpet av 1988 utvikler Time Recorder Co AS sitt aller første PC-baserte tidsregistreringsprogram tilpasset til registreringsterminaler levert av tyske Benzing. Produktet får merkenavnet TPS som står for tids- og produksjonsstyring.
1988
Time Recorder påbegynner utviklingen av Wintid tidsregistreringssystem i 1996.
Skal bli etterfølger til TPS.
1996
Time Recorder Co. AS tar ut hele sin datavirksomhet i eget heleiet datterselskap.
Selskapets navn blir Time Recorder Data AS (TRD). Alle programvarerettigheter til TPS og WinTid, utviklingsavdelingen, support samt salgsavdelingen for TPS og WinTid overføres og inngår i det nye selskapet.
I tillegg blir samtlige dedikerte systemkunder overført til TRD.
1998
I oktober 1999 selger Terje Haanes 100% av aksjene i datterselskapet Time Recorder Data AS til svenskeide TurnIT AB.
Time Recorder Co AS, som fortsatt er eiet 100% av Terje Haanes, viderefører og spesialiserer sin virksomhet ytterligere innen markedsføring, salg, distribusjon og service av avanserte ursystemer og scoreboard/sportstavler samt stemplingsur og tidsregistrerings systemer.
1999
Astrow timeregistrering
Time Recorder Co. AS introduserer windows versjonen av tidregistreringssystemet "Astrow" i det norske markedet.
2001
Time Recorder lanserer første webversjon av Astrow.
Applikasjonen heter nå "ASTROW WEB".
2005
Time Recorder feirer 100 år i tidens tjeneste og lanserer Astrow Web som en 100% skybasert tjeneste (SaaS) med bransjetilpassede løsninger.
Bransjeløsninger innenfor industri/produksjon, kontor, tiltak, fiskeindustri og café/restaurant.
2005

Historiske bilder

Vi kan vel trygt si at det har skjedd mye spennende siden 1914 og vi ønsker derfor å dele noen av bildene fra vår reise frem til i dag med dere. 
Utstillinger
Utklipp/annonser
Kongelige

Få et helt uforpliktende tilbud

Fullfør spørsmålene nedenfor så får du et tilbud tilsendt pr. e-post
Til toppen

Hvem er vi?

Med over 100 års erfaring har Time Recorder levert kvalitetsløsninger for timeregistrering til både privat og offentlig sektor siden 1914. Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende samtale.

Kopibeskyttet 2021 - Time Recorder Co. AS - NO 916761988 MVA
homeapartmentpencildroplighterstarenvelopeenterexituserusersphonecalendar-fullscreentabletchart-barsdinnerclockcrossmenulistarrow-uparrow-rightquestion-circle

Kundeservice

Våre åpningstider er 08:00-16:00 (Mandag-fredag)

Kontakt oss

Hei og velkommen til Time Recorder 👋
Kontakt oss på telefon, e-post eller kontaktskjema nedenfor hvis du lurer på noe angående våre produkter 👇
Kontakt oss via
chat Kontakt oss
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram