Stemplingsur, Prosjektregistrering

Om oss

Vi kjenner vår plass og innrømmer straks at vi ikke har æren for de stolte, norske industribedrifter – og eventyr – som har blitt skapt siden 1914. Noen har kommet og gått, andre består den dag i dag. 
Vårt bidrag har hele tiden vært å tiden; hjelpe bedrifter med å holde oversikt over når folk er på jobb – stemplingsur. Vi aner ikke hvor mange arbeidstimer vi til sammen har registrert i løpet av alle disse årene. Hvis vi som it-bedrift hadde brukt tid på å se bakover ville vi selv risikert å bli et avsluttet kapittel i denne historien. I stedet jobber vi som vi alltid har gjort, med å utvikle bedre løsninger og å være i forkant av nyttige nyheter.

For å være konkret, så har vi fokus på å levere løsninger som er tidsbesparende og – ikke minst – enkle å bruke for ansatte og ledere i ulike bransjer. Med løsninger fra oss kan vi love reell forenkling av rutiner, at du sparer tid og at du raskt får den støtte og support du trenger.

For det er det med oss – vi tar tiden.
I tiden siden 1914

Om oss i tall

som vi er utrolige stolte av:
0

ÅR MED ERFARING

0

FORNØYDE KUNDER

0

ANTALL BRUKERE

© Copyright 2020 - Time Recorder Co. AS- All Rights Reserved
envelopeuserphone-handsetmap-markersmilecrossmenucheckmark-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram