Astrow Safety

Vi i Time Recorder er opptatt av HMS og har lansert en pakkeløsning som inneholder alle våre produkter relatert til HMS. Sammen med vår timeregistrering "Astrow Web" har du et komplett system for å håndtere ansatte og besøkende.

HMS-pakken

Her har vi samlet alle løsninger tilpasset Covid-19, smittervernstiltak og sikkerhet i en pakke.
Alle løsninger kan bestilles separat eller kjøpes i en totalpakke (redusert pris).
Tilstedemonitor
Maksimer antall personer tilstede på kontoret
Tilstedeværelse Monitor gir en “real-time” oversikt over antall personer som er tilstedet i en bedrift. Plasser i bedriften kan “reserveres” for planlegging og god organisering i forkant. Med denne brukervennlige løsningen kan man til og med informere ansatte som kommer inn i bedriften, der og da.
Les mer
PIP
Tilstedeværelse og evakuering
Vår “Tilstedeværelse Modul” (PIP) på skjerm og mobil gir deg oversikt over hvem som er tilstede i nå-tid. Med Astrow bruker innlogging kan du med en gang se ditt eget team, eller avdeling i appen på mobil, eller PC skjermen.
Les mer
Besøksregistrering
Ivaretar alle besøkende
Besøksregistrering inkluderer også besøkende i evakueringslister og tilstedeværelse. Kan benyttes med nettbrett eller ST-25 terminal.
Les mer
Stemplingsur
Smart Terminal (ST-25)
All tilstedeværelse registreres inn på vår terminal (Ansatte og Besøkende). Terminalen vil registrere tilstedeværelsen i systemet. Terminalen vil varsle om det er for mange i lokalet i henhold til maks grensen som er satt på antall personer tilstede. (Tilstede-monitor)

Kommer med 3 ikoner for påminnelse av smittevernstiltak.
Syk? Hold deg hjemme, vask hender og hold avstand.
Les mer

Få et helt uforpliktende tilbud

Fullfør spørsmålene nedenfor så får du et tilbud tilsendt pr. e-post
Til toppen

Hvem er vi?

Med over 100 års erfaring har Time Recorder levert kvalitetsløsninger for timeregistrering til både privat og offentlig sektor siden 1914. Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende samtale.

Kopibeskyttet 2021 - Time Recorder Co. AS - NO 916761988 MVA
homeapartmentpencildroplighterstarenvelopeenterexituserusersphonecalendar-fullscreentabletchart-barsdinnerclockmenulistarrow-uparrow-rightquestion-circle

Kundeservice

Våre åpningstider er 08:00-16:00 (Mandag-fredag)

Kontakt oss

Hei og velkommen til Time Recorder 👋
Kontakt oss på telefon, e-post eller kontaktskjema nedenfor hvis du lurer på noe angående våre produkter 👇
Kontakt oss via
chat Kontakt oss
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram